eye.png


"Tunnelmat ja fiilikset myös sosiaalisessa mediassa #FutsalCopaHelsinki."


Joulun hauskin futsal-turnaus kiinnosti joukkueita ympäri Suomea

Annika Kukkonen: ”Aivan mahtava turnaus, loistava fiilis ja hyviä pelejä.

23.12.2015 

Viikonloppuna pelattiin Arena Center Myllypurossa ja Hakaniemessä X-Mas Futsal Copa Helsinki 2015 futsal-turnaus, joka toi 51 joukkuetta ympäri Suomea nauttimaan futsalista ja loistavasta tunnelmasta.

Turnaus pelattiin kolmessa eri sarjassa: Miehet Harraste, Miehet Hupi ja Naisten Harraste. Kaksi päiväinen turnaus huipentui neljäntenä adventtisunnuntaina riemukkaisiin mestaruuksiin. LVI-Nordic voitti Miesten Harrastesarjan, PK-35 baSTARds Miesten Hupisarjan ja Kylävainion Päälliköt Naisten Harrastesarjan.

LVI1.JPG PK-35.JPG Kylavainion_Paallikot_voittaja.jpg

Mukana myös jalkapalloammattilaisia

Miesten Hupisarjassa oli mukana Limited Edition, joka koostui pääosin Helmareista eli naisten jalkapallon A-maajoukkueen pelaajista.

Helmareiden keskikenttätaituri Annika Kukkonen edusti kaudella 2015 Ruotsin Elitettanissa pelaavaa Sunnanå SK:ta. Annika ei haasteita pelkää ja ”kuningasidea” futsalturnaukseen peluusta miesten sarjaan kehittyin maajoukkuekavereiden Nora Heroumin ja Emmi Alasen kanssa.

- Nora pelasi veljensä Samir Heroumin joukkueessa viime vuonna menestyksekkäästi X-Mas Futsal Copa Helsinki turnauksessa ja kehui turnausta todella paljon. Todettiin, että kootaan Limited Edition joukkue pelikavereita ja mennään kokeilemaan Helmareiden siipiä tänä vuonna omana joukkueena, Annika linjaa

Limited_Edition_Puoliaika_twitterkuva.png

Kuvassa ja suluissa joukkue missä pelasi päättyneellä kaudella:
Ylhäällä Siiri Välimää (Kolbotn IL), Nora Heroum (Fortuna Hjørring), Kiia Laine (Honka) ja Sari Hyyrynen (Eläkkeellä). Alhaalla Tuija Hyyrynen (Umeå IK), Annika Kukkonen (Sunnanå SK), Emmi Alanen (Umeå IK) ja Emma Koivisto (Honka)

Vastustajajoukkueiden pelaajilta paljon kehuja saanut joukkue pelasi erittäin tasaisia otteluita läpi turnauksen miesten sarjassa, mutta ei aivan yltänyt finaalipeleihin asti.

- Aivan mahtava turnaus, loistava fiilis ja hyviä pelejä. Muutamia pois jääntejä tuli joukkueeseen turnauksen aikana emmekä yltäneet mestaruuteen, mutta turnausviikonlopusta jäi silti positiivinen fiilis. Nyt ansaitusti joulun viettoon, Annika iloitsee!