IlmoittauduXMAS2016.jpg

X-MAS - Info

Joulukiireiden keskellä ennen kuin julistellaan valtakunnallista rauhaa, vauhdikkaat futsalpelit on vahva suosituksemme. Jouluhenkinen futsalturnaus X-MAS Copa Helsinki 2018 iskeytyy Myllypuron ja Hakaniemen Arena Centereihin 15. - 16.12.2018!


SARJAT

Miehet Kilpa

Ei rajoituksia. Kilpasarja on suunnattu joukkueille, joilla pitkä lajitausta ja kokemusta kilpailullisista peleistä. Sarjan tavoitteena korkea pelien taso, joka harjoittaa joukkueita liiton sarjoja varten.

Miehet Harraste

Harrastesarja on suunnattu joukkueille joilla on lajitaustaa, mutta ei tavoitteellista harjoittelua. Sarjan tavoitteena viihdyttävät hyvätasoiset pelit. Korkeintaan jalkapallon tai futsalin 4div., A-nuorten piirin sarjoissa sekä B-nuorten liiton sarjoissa pelaaville

Miehet Hupi

Hupisarja suunnattu joukkueille, joilla päätarkoituksena on hauskanpito urheilun merkeissä. Korkeintaan jalkapallon 6 div. tai Futsalin harrastesarjoissa sekä B-nuorten piirin sarjoissa pelaaville.


Naiset Harraste
Joukkueille, joilla lajitaustaa ja kokemusta kilpailullisista otteluista. Ei rajoituksia. Sarjan tavoitteena viihdyttävät hyvätasoiset pelit.

Naiset Hupi

Hupisarja on suunnattu joukkueille, joilla päätarkoituksena hauskanpito urheilun merkeissä. Korkeintaan jalkapallon 4div., Futsalin 3.div tai B-tyttöjen piirin sarjoissa pelaaville.

Sarjarajoitukset: koskevat kesäkaudella 2018 jalkapallossa pelanneita ja
futsalissa kaudella 2017-18 pelanneita. Pelaajilla ei tarvitse olla SPL:n
pelipassia. Kaveriporukat sallittuja. Joukkueen pelaajamäärä ei ole rajoitettu.


Otteluohjelma

Otteluohjelma julkaistaan viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Lisäksi infokirje lähetetään sähköpostitse joukkueen yhteyshenkilölle.

Jatkot

X-mas Copan viralliset jälkipelit pelataan ravintola Maxinessa (K-18) xx.xx.xxxx. Kaikki täysi-ikäiset turnaus osallistujat pääsevät ilmaiseksi sisään VIP- jonon kautta.


Palkinnot

  • Sarjojen voittajat palkitaan pokaalilla ja mitaleilla (12kpl/joukkue), sarjojen toiseksi tulleet palkitaan mitaleilla (12kpl/joukkue)

10002.png