SEASON FINALE 2018

Turnaus pelattiin Arena Center Hakaniemessä 31.3.2018. Iso kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

Turnauksen voittajiksi selviytyivät

FC Kosova - Miehet Kilpa

Maksa Allas - Miehet Hupi

Onnittelut voittajille!!

SARJAT


Miehet Kilpa

Ei rajoituksia. Kilpasarja on suunnattu joukkueille, joilla pitkä lajitausta ja kokemusta kilpailullisista peleistä. Sarjan tavoitteena korkea pelien taso, joka harjoittaa joukkueita liiton sarjoja varten.

Miehet Harraste

Harrastesarja on suunnattu joukkueille joilla on lajitaustaa, mutta ei tavoitteellista harjoittelua. Sarjan tavoitteena viihdyttävät hyvätasoiset pelit. Korkeintaan jalkapallon tai futsalin 4div., A-nuorten liiton sarjat sekä B-nuorten liiton sarjoissa pelaaville

Miehet Hupi

Hupisarja suunnattu joukkueille, joilla päätarkoituksena on hauskanpito urheilun merkeissä. Korkeintaan jalkapallon 6 div. tai Futsalin harrastesarjoissa sekä B-nuorten piirin sarjoissa pelaaville.


Naiset Harraste
Joukkueille, joilla lajitaustaa ja kokemusta kilpailullisista otteluista. Ei rajoituksia. Sarjan tavoitteena viihdyttävät hyvätasoiset pelit.

Naiset Hupi

Hupisarja on suunnattu joukkueille, joilla päätarkoituksena hauskanpito urheilun merkeissä. Korkeintaan jalkapallon 4div., Futsalin 3div. tai B-tyttöjen piirin sarjoissa pelaaville.Sarjarajoitukset: koskevat kesäkaudella 2018 jalkapallossa pelanneita ja
futsalissa kaudella 2017-18 pelanneita. Pelaajilla ei tarvitse olla SPL:n
pelipassia. Kaveriporukat sallittuja. Joukkueen pelaajamäärä ei ole rajoitettu.


Palkinnot

  • Turnauksen voittajajoukkueet palkitaan pokaalilla ja kultaisilla mitaleilla (12kpl/joukkue) + tuotepalkinnolla
  • A-finaalien toiseksi tullut joukkue palkitaan hopeisilla mitaleilla (12 kpl/joukkue)

Otteluohjelma

Otteluohjelma julkaistaan viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Lisäksi infokirje lähetetään sähköpostitse joukkueen yhteyshenkilölle.